Vleeswaren

Brandt & Levie

GOED GEHOUDEN NEDERLANDS VARKEN. Het grootste deel van het vlees dat in Nederland wordt gegeten, is bio-industrievlees. Van dieren die een slecht leven hebben gehad. Dat moet anders! Daarom wordt alles in onze worstenmakerij gemaakt van goed gehouden varken. Dit zijn onze eigen varkens die leven bij bevriende boeren én biologische varkens van Nederlandse bodem. Op het label zie je van welk varken de worst is gemaakt: ‘biologisch’ of ‘van ons eigen varken’.

Joka

Joka, gesticht in 1987 door Johan Dierickx, is niet zomaar een groothandelaar in charcuterie. Van bij de start al werd een visie bepaald die vandaag nog altijd met héél véél passie en overtuiging wordt aangehouden. De unieke Joka visie verschilt sterk met die van alle collega’s. Joka biedt de markt producten aan die niet zomaar door iedereen worden aangeboden. Specialisatie en innovatie zijn meer dan ooit de belangrijkste pijlers om een kwalitatieve groei te verzekeren. In iedere sector, in ieder kanaal moet men het verschil maken met zijn collega’s.