Astrid & Thérèse

Het merk Astrid & Thérèse is gecreëerd door twee bekende vinologen, Astrid Joosten en Thérèse Boer. Hun passie voor wijn hebben ze samengebracht in het merk Astrid & Thérèse; een connaisseurs collectie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De afgelopen 15 jaar proefden ze zeker een paar duizend wijnen op zoek naar bijzondere, goed gemaakte, zuivere wijnen van wijnboeren die de filosofie van Astrid & Thérèse delen. Dat wil zeggen: pure en smaakvolle wijnen tegen betaalbare prijzen.

Keer op keer worden hun wijnen bekroond op internationale wijnconcoursen.

De Astrid & Thérèse Klassieker Wit heeft geen houtopvoeding gehad, daardoor is hij zacht en lichtvoetig. De Chardonnay zorgt voor het volle en zachte, de vermentinodruf voor frisheid, wit fruit, appel, citrus, perzik. Eeen mooi huwelijk van 2 druiven.

De Astrid & Thérèse Villa Blanche Chardonnay Cuvée Speciale kent een mooie balans tussen rijp fruit dat doet denken aan tropische vruchten als mango en banaan, ondersteund door een beetje boter en vanille door de paar maanden lagering op houten vaten. Tegelijkertijd is de wijn niet zwaar, maar zacht en fris. Een rijpe medium body wijn; een doordrinker.

De Astrid & Thérèse Klassieker Rosé is een soepele rosé met veel fruit, een volle smaak en wat kruidigheid. Lekker sappig.

En als laatste de Astrid & Thérèse Cava de Guarda is gemaakt als Champagne. Fijne mousse, beetje romig, een volle smaak van fris en rijp fruit zoals appel, banaan en meloen.

Palet van Smaken is uw verkooppunt voor deze prachtige wijnen.