Champagne Trouillard

Champagne Trouillard is een gerenommeerd champagnemerk dat bekend staat om zijn uitzonderlijke kwaliteit en elegante smaken. Het bedrijf produceert verschillende champagnes, waaronder de Extra Selection en Rosé Brillant.

De Extra Selection is een blend van Chardonnay en Pinot Noir druiven en heeft een frisse, fruitige smaak met tonen van witte bloemen en citrus. Deze champagne heeft een uitgesproken aroma en een levendige mousse, wat zorgt voor een heerlijke drinkervaring.

De Rosé Brillant is een blend van Pinot Noir en Chardonnay druiven, waarbij de Pinot Noir zorgt voor de karakteristieke roze kleur. Deze champagne heeft een fruitige smaak met tonen van aardbeien en frambozen, en een subtiel bloemig aroma. De mousse is zacht en romig, wat de champagne een aangename textuur geeft.

Beide champagnes van Trouillard zijn perfect voor speciale gelegenheden en kunnen worden gecombineerd met verschillende gerechten. De Extra Selection past bijvoorbeeld goed bij zeevruchten, terwijl de Rosé Brillant goed samengaat met lichte desserts zoals sorbets en fruitsalades.

Of het nu gaat om het vieren van een belangrijke mijlpaal of gewoon om te genieten van een glas champagne met vrienden, de champagnes van Trouillard zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een verfijnde drinkervaring.