Zoetwaren

De keukenkoets

MMMMM… zoveel zelfgemaakt lekkers

Over de keukenkoets
Wat ooit begon als een hobby met enkele potjes confituur, groeide in een mum van tijd uit tot De Keukenkoets. Een bedrijf val culinaire passie met als missie het artisanaal produceren van confituren, confits en nog zoveel meer. De rode draad in het productgamma? Telkens worden alle producten bereid met een extra dosis fruit en een groet portie liefde.

Verrassend puur
Als onvervalste fruitfanaten streven ze naar echte smaken, zonder compromissen. Gevestigd in het hartje van Sint-Truiden, te midden van het landelijke Haspengouw, geloven ze in het pure karakter van fruit. Puurheid, die hun producten steevast naar een hoger niveau tilt.

Luxe confituren

De lekkernij waar het voor de mensen van De Keukenkoets allemaal mee begon. Als onvervalste fruitfanaten streven ze naar heerlijke confituren met echte smaken. Het pure karakter vertaalt zich niet alleen in meer smaak, maar ook in hun verrassende combinaties. Puur fruit en een grote portie liefde, dat is wat je mag verwachten van De Keukenkoets.

Aardbeien a la Cuberdon, Bosbessen karamel, Bosbessen limoen, Bosvruchten a la violette, Cassis pastis, Ananas mango wodka en Mandarijn pompelmoes cointreau.

Confits

Bij culinaire creaties moet je kunnen terugvallen op kwalitatieve confits. Als keuken- en fruitfanaat is De Keukenkoets aan de slag gegaan met het maken van pure, smaakvolle confits. Perfect geschikt voor bij (wild)pastei en foie grasbereidingen. Ideaal om te serveren bij een kaasplank.

Confit witte uien, Confit rode uien, Confit uien & Frambozen, Confit veenbessen, Confit vijgen en Confit mango.

Weyn’s Honing

Kwaliteit en verzet zich tegen de massaproductie die de honingwereld meer en meer dreigt te ontsieren. Uit ontzag voor de bijenkolonie en honing als landbouwproduct, bieden wij zuivere en natuurlijke waar aan. Voor wie echt(e) honing wil. Weyn’s Honing heeft een grote verscheidenheid aan smaak en kleur. De honing wordt geanalyseerd en onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles.

Filtreren van onzuiverheden
Eens uit de vaten wordt de honing tot vier maal toe gefilterd. Ruwe honing bevat deeltjes raat, bijenhaar en soms eens een vleugel.

Verpakken
De honing wordt verpakt in potten van 1kg, 500g, 450g (biohoning), 250g,125g en enkele soorten ook in ontbijtpotjes van 50 gram. Een pot Weyn’s honing is nooit oververhit, om te vermijden dat de levendragende bestanddelen gedood zouden worden. Wij zorgen dus voor zuivere en kwaliteitsvolle honing.